HTML

Live in Dubai

"a kis Petinek nagy álma válik valóra, és végre disszidalhat egy olyan helyre, ahol szép zöldek a pálmafák, szép kék a tenger, és jó meleg a homok"

Címkék

IndaFotó képek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Jo estet, jo szurkolast, boldog uj evet mindenkinek!

2008.01.03. 12:08 -pp-


na akkor boldog uj evet, evribadi. mi volt szilveszterkor? meg mi van most? remelem mindenkiel minden oke otthon a minusz 10ben:))
 
mi taxiban szilvesztereztunk, mint altalaban:)) a celpont elott 500 meterrel bekeverdtunk egy kisebb dugoba, ugyhogy a dubai radio 1 house szettjet megszakitva meghallgattuk a taxiban a visszaszamlalast, ( a magyar himnuszt nem adtak) majd kiszalltunk, udvozoltuk egymast kedves felesegemmel az uj ev alkalmabool, megneztuk a tuzijatekot a felhokarcolok kozott, megraztuk az indiai taxis kezet, baratsagosan,  majd odasetaltunk egy szerintem meg epulo hotel elocsarnokahoz es bementunk. bent kb 2ooo-25oo ember es a dj pultban david morales nyomta mar. 

szerencsere volt alkohol, ugyhogy onnatol kezdve ugy mentek a dolgok mint otthon:))csak a kozonseg osszetetele volt egy kicsit mas:)) foleg angolok, amik, meg indiaiak, meg oroszok es sok meghatarozhatatlan nemzetisegu. jo volt. foleg az egy gintonic 3000 volt:)) de hogyismondjam, megoldottam:))
 
(azoknak, akit erdekel a partybeszamolo resz, elmondom, az volt a jo, hogy amennyire a mai vilagban lehet nem haknizni, nem haknit nyomott a csavo, hanem rendes szettet kuldott, epitkezoset, flesseltetoset. sot a vegen meg bektubekezett egy (gondolom) helyi csavoval, az is eleg jo volt. volt slager is, meg fikcio is.
Valaki szerezze meg nekem es kuldje at valahogy azt a led zeppelin remixet amit nyomott. ha jol emlekszem a since Ive been loving you remixe. koszi
 
mondjuk az vicces volt, hogy mig otthon egyegy erosebb reszre megorultek volna az emberek a betankolt ekiktol, itt decens reszeg tancolas ment; igaz lattam egy cintanyerszemu nagyon bator fiatalembert, aki ugy nezett ki, mintha siofokon lettunk volna a palaceban de itt o volt a kisebbseg. ha vert vesznek tole, tuti hogy egybol felakasztjak. jut eszembe, tuttok valamit grooveriderrol? megkapja a 4 evet amit igertek neki??)
 
ja es megcsinaltam a lehetetlent: utban odafele (kezemben egy gyanus szinu folyadekot tartalmazo muanyag kolas palackkal) megallitottam a taxit, es tok nyilvanos helyen egy kivilagitott ut mellett vmi benzinkut parkolo mogott pisaltam a nyilt szinen fuvon, mer mar aszittem behugyozok:)) aztan visszarepultem a taxiba nehogy eszre vegyenek; szegeny taxis is nagyon izgult, asszem ot is megbuntettek volna :))
 
a legjobbakat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pritz.blog.hu/api/trackback/id/tr89299482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása