HTML

Live in Dubai

"a kis Petinek nagy álma válik valóra, és végre disszidalhat egy olyan helyre, ahol szép zöldek a pálmafák, szép kék a tenger, és jó meleg a homok"

Címkék

IndaFotó képek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Oly' távol és MÉGIS közel-kelet

2008.01.24. 13:28 -pp-

NA, most láttam, hogy Jogász, az alapos, egy vikipédia linket is mellékelt, szóval hogy a mai földrajz, történelem, és politikai gazdaságtan óránk is meglegyen, idemásolom a vonatkozó részt:) Ezek szerint én angolból fordítottam vissza, helyetelnül, mert elvette az eszem a keleti kényelem meg a nyugati nyugalom.

A Közel-Kelet (néhol helytelenül az angol kifejezést fordítva Közép-Kelet) elsősorban politikai-történelmi, nem pedig földrajzi fogalom, mely a 20. század folyamán jött létre az itt felfedezett olajkincsnek és a kialakult bonyolult etnikai-vallási-politikai ellentéteknek köszönhetően, melyek az Oszmán Birodalom felbomlásával, illetve a brit és francia mandátumok kiürítésével és Izrael állam megalapításával párhuzamosan harapóztak el. Az ebben rejlő lehetőségeket a nagyhatalmak maximálisan kiaknázták és elmélyítették a hidegháború során. Elsősorban Ázsiában helyezkedik el, de nyugati határa, Egyiptom révén Afrikába is átnyúlik.

Szóval, I live in the Middle East, de a leveleket a közel-keletre küldjétek:)

és ha már ilyen szépen összegyűltünk itt, engedjétek meg, hogy még valamire felhívjam a figyelmeteket:

AZ ÉV TINIBULIJA LOLÁVAL! NAGYKONCERT, EUROVÍZIÓ ÉS EGY ÚJABB DÍJ!

Lola háza táján mindig történik valami izgalmas. A fiatal énekesnő most sem unatkozik, gőzerővel készül március 7-én megrendeznedő nagykoncertjére, valamint az Eurovíziós dalfesztivál hazai döntőjére. A napokban átvett "A net sztárja 2007" közönségdíj pedig tovább bizonyítja elsöprő sikerét!

 

És még annyit aztán húzok el, hogy a dubai EMI viszont korrekt cég: fél órán belül visszaírtak, hogy most nem, köszönik szépen. NA itt szívesen dolgoznék:)

Persze most hogy megy el tőlük a Stones meg a Robbie, gondolom kisebb gondjuk is nagyobb annál hogy nekem enni adjanak, pedig megbeszélném én Mickkel is meg Robbie-val is a dolgokat, hisz végül is, ők is beszélnek angolul:))

és közben elbeszélgetnénk a világbékéről is

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pritz.blog.hu/api/trackback/id/tr88309959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a liba ba 2008.01.25. 05:06:57

Jóóóóó reggggeeeeeelt DUBAAAAAAAI!!!!!

Ezzel a 3 számmal kivanok pityokas jo reggelt. itt épp hajnali 5, ugyhogy megyek aludni.

www.youtube.com/watch?v=9R11zTVOgiY&feature=related
www.youtube.com/watch?v=A9ItSEF7jzM&feature=related
www.youtube.com/watch?v=9vubGW3bzaE&feature=related

-pp- 2008.02.05. 10:58:59

Szia a liba ba:))

nem véletlenül SZB a monogramod?:)

kösz a számokat, rég nem hallottam őket.

nézve a dogtribe-ot, most már megértem újra magam, h mér dolgozom a világbékén:))

csaó
süti beállítások módosítása