HTML

Live in Dubai

"a kis Petinek nagy álma válik valóra, és végre disszidalhat egy olyan helyre, ahol szép zöldek a pálmafák, szép kék a tenger, és jó meleg a homok"

Címkék

IndaFotó képek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Újabb ötlet

2008.04.14. 08:53 -pp-

Vidám hétfő reggelt, gyerekek, mindenki megcsinálta már a tornagyakorlatokat?:))

na, előbb a kommentekbe akartam válaszolni a kommentekre, de aztán újra az lett a válaszom vége, hogy megint felvázoltam a világbéke elérését néhány lépésben, úgyhogy inkább ide másoltam.

utóiratnak annyit: legyetek jók magatokhoz, ma ne dolgozzatok annyit. Olvassatok blogokat, szagoljatok aranyesőt, sétáljatok egyet, vegyetek virágot az asszonynak, áldozzatok belső békéteknek:)))

szóval:

Hello, srácok, szia Vegyeskazetta, nemsoká én is ellátogatok hozzád:)

Igen, EDM, kár h nem futottunk össze, úgy jártunk mint jason donovan és kylie minogue anno a fantasztikusan jó klipjükben: csúnyán elkerültük egymást:))

Persze, igaz amit írsz, de azért az nem igaz, hogy otthon nincs közös témája az embereknek. Otthon is mind meg lehet kérdezni ugyanezeket a kérdéseket a másiktól, ("te mióta vagy itt?" "Én harminc éve." "Te?" "Én 28." "NAgyszerű, lefeküdnél velem?" És már kész is az ismerkedés:) csak a különbség az, hogy amikor az ország ügyeire terelődik a szó, 50%az esélye, hogy a beszélgetés azonnal félbe szakad vagy anyázásba megy át:) Örültem, hogy ez itt nem volt jellemző. Jó lenne ha a így is maradna. Mondjuk, részemről így fog maradni... Én nem vagyok hajlandó többé senkivel se össze veszni amiatt mert ... jelző, jelző, még erősebb jelző, nagyon durva jelző paprikajancsik és operetthuszárok vezetik azt az országot. Különben is mi vagyunk a hülyék. Mi választjuk őket. Miért nem szavazunk inkább magunkra? Mi lenne, ha mindenki bemenne a fülkébe, és magára szavazna? Csak feltűnne odafent, hogy elég volt belőlük. Vagy még jobb inkább: mér nem szavaz mindenki Medveczky Ilonára? Akkor mindenki egyfolytában táncolna, a férfiak flitteres nadrágban, félmeztelenül, a nők vénuszdombig felvágott szoknyákban, kevéske strasszal letakart mellbimbóval közlekednének az utcán, aminek következtében hamarosan megintcsak özönlenének a turisták, ebből felvirágozna a gazdaság, abból lehetne jó focit csinálni, mert ki lehetne rúgni mindenkit, aki ma a focit csinálja, és felvenni helyettük olyanokat akiknek valóban fontos maga a foci is, ennek következtében mindenki boldog lenne, a harmadik győztes meccs után, amikor ismét legyőztük a brazilokat, összeborulna a magyar tábor két oldala, mindenki megfeledkezne a politikáról, a hajrá magyarok újra a Népstadionban zúgna nem a Kossuth téren, és eljönne a béke Magyarországon. Aztán felebaráti szeretetből elárulnánk a titkot, hogy mi hogy csináltuk, (ezt később úgyis majd maguktól hálálnák meg), először a franciák vennék át a receptet, Sarkozynéni lenne a miniszterelnökasszony egyből, aztán szép sorban a spanyolok, ott Penelopé, az olaszoknál Monica Belucci, az angoloknál Austin Powers, Amerikában, mert ott akkora a demokrácia, mindjárt egy komplett bizottság kerülne hatalomra, Angelina Jolie-val az élen, Braziliában Giselle, Ausztráliában Kylie, idővel, a vallási vezetők világszerte rádöbbenének, hogy nem is olyan rossz érzés az ott alhas tájékon, amit éreznek, ráeszmélnének, hogy tulajdonképpen nem ruhában születtünk, és nem szeplőtlen fogantatás által, felszólítanák a Vöröskeresztet, hogy osszanak ki 3 milliárd tangát, és a Riói karnevállal egyidőben a világ összes országában szambázni indulnának az emberek az utcára, ahol akkor már természetesen amúgy is csak gyalogos forgalom lenne, így elférnénk, és kész, eljönne a világbéke.  Ez ilyen eccerű, nem tudom, ezt odafönt mér nem látják be.

Szóval, nem tudom, mikor kell legközelebb menni szavazni, de szavazzon mindenki Medveczky Ilonára!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://pritz.blog.hu/api/trackback/id/tr45424637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BDB · http://akos.shutterchance.com 2008.04.14. 16:59:59

Kicsoda Badly Drawn Girl?

And suddenly you're in love with everything

Soleil all over you, warm sun pours over me
Soleil all over you
Warm sun

Csak a világbéke miatt.
PP, neked pedig tudnod kell, hogy Oli a bajnok.

Egy dubai magyar 2008.04.15. 11:38:50

mire leesett hogy EDM en vagy el kellett olvasnom 2x az egezset:D Ugylatszik a meleg megartott:D

badly drawn girl 2008.04.15. 21:09:54

Én volnék. Szia!

Hozzászólásodhoz pedig csak annyit tennék hozzá, hogy:

This song will need you when your old
This song will heat you when your cold
...

-pp- 2008.04.16. 12:22:27

Szavasztok!
Na akkor mos má tom ki az a BDB, meg ki az a BDG, és szomorúan vettem tudomásul, hogy Oli a bajnok, pedig aszittem én vagyok, viszon örülök, mer nem vagyok egyedül a virtuáltérben.

Az ide vonatkozó számokat nem ismerem, de tetszettek, nekem hirtelen az jut eszembe, hogy

it's time to shine and make all your dreams come true:) a blogban mindjárt tisztázom is miért.

EDM, örülök, hogy megtaláltad önmagada a meleg ellenére is.))

bájbáj
süti beállítások módosítása